Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1976 με αντικείμενο την εισαγωγή και την χονδρική και λιανική πώληση σε αριθμομηχανές, ρολόγια χειρός και επιτραπέζια, ηλεκτρονικά είδη και είδη επιχειρηματικού δώρου.

Η έδρα μας βρίσκεται επί της οδού Κοραή 13 στο Μοσχάτο (πλησίον ΗΣΑΠ), όπου λειτουργεί φυσικό κατάστημα.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από όλων των τύπων αρθμομηχανών της CASIO όπως, αριθμομηχανές φορητές τσέπης, επιτραπέζιες γραφείου απλές ή με χαρτοταινία, και επιστημονκά κομπιουτεράκια.

Επίσης μεγάλη ποικιλία από ρολόγια χειρός (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), επιτραπέζια ξυπνητήρια (αναλογικά και ψηφιακά), ρολόγια τοίχου και άλλα ηλεκτρονικά προιόντα και είδη δώρου.

Η προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνεχής προσήλωση στην ποιότητα των προιόντων μας σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα ιδιώτες, καταστήματα ηλεκτρονικών, βιβλιοχαρτοπωλεία, καταστήματα ρολογιών, ειδών δώρου κ.α., λογιστικά, δικηγορικά, συμβολαιογραφικά γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς, εμπορικές, τεχνικές, ναυτιλιακές βιομηχανικές επιχειρήσεις, διαφημιστικά γραφεία κ.α.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με συνέπεια, αφοσίωση και φροντίδα για τα προιόντα και τους πελατές μας, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας και είμαστε στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αποτέλεσμα εικόνας για casio logo

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση και μοναδικές τιμές:

210 32 51 695
casio_clock